Ledig tjänst

Account Manager för Blocket Jobb

Qonsulta har fått i uppdrag av vår partner Internetbroker att hitta en Account Manager som vill skapa sig en framtida karriär inom försäljning. Internetbroker är ett framgångsrikt företag som jobbar med några av Sveriges mest kända varumärken som blocket.se och hitta.se. Det här uppdraget gäller Blocket Jobb där vi söker en karriärlysten säljare som brinner för utmaningar.

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att göra affärer, skapa nya kontakter och som vill bygga den bästa grunden på din karriärstrappa inom försäljning. Du har tidigare erfarenhet av att jobba som säljare i någon form och du förstår vad som krävs av dig och vilka faktorer som spelar in för att få kunder att fatta rätt beslut.

För att lyckas i rollen som Account Manager är du målinriktad, trivs i miljö med högt tempo och har förmågan att skapa nya affärsrelationer. Din starka målmedvetenhet styr ditt sätt att agera genom att alltid ha kunden i fokus och vara lösningsorienterad.

I samband med att du utvecklas i rollen som Account Manager kommer du att bli skicklig på att identifiera lönsamma affärer, kartlägga beslutsfattare och effektivisera din säljprocess.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett dynamiskt team där viljan av att lyckas och nå nya försäljningsmål finns påtaglig varje dag. Du ansvarar för hela säljcykeln och inleder varje kundkontakt med telefonen som verktyg.

Ditt fokus blir att kontakta företag i varierande storlek i olika branscher som kan vara en potentiell kund för annonsering på Blocket Jobb, Stepstone eller Jobbsafari. Du bygger upp din kundportfölj som du sedan förvaltar och bearbetar kontinuerligt.

Du kommer att erbjudas en internutbildning vid anställning och få chansen att vässa dina färdigheter som sedan ska ge dig skjutsen vidare i karriären som en av Sveriges främsta säljare.

Färdigheter och åtaganden

 • Målmedveten med en stark framtidstro om dig själv.
 • Besitta styrkan att alltid vilja lyckas och utvecklas.
 • Kunna bidra med energi och hög aktivitet för att kunna uppnå dina individuella och teamets uppsatta mål.
 • Ansvarstagande vad gäller budget och föra prognoser.
 • Följa upp dina individuella mål och kontinuerligt utvärdera ditt arbete.

Vad kan internetbroker erbjuda dig?

 • En bra grundlön och ett attraktivt provisionssystem.
 • Mobiltelefon och dator.
 • Du får en personlig utvecklingsplan med starka utvecklingsmöjligheter.
 • Tillgång till friskvård samt pension enligt ITP-plan.
 • Arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken.
 • Fina lokaler i Hammarby Sjöstad.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänsten innefattar fast lön plus provision.

Kontakt

Maila oss dina uppgifter till jobb@qonsulta.se så tar vi kontakt med dig!