Ledig tjänst

Account Managers till Verifiera

Nu har du möjlighet att söka tjänsten som Account Manager på Verifiera – ett företag som satsar framåt och erbjuder Sveriges ledande tjänst inom onlinebaserade bakgrundskontroller.

Verifieras företagstjänst är unik på den svenska marknaden och vänder sig till framför allt till storbolag inom rekrytering, sjukvård och bankväsendet. Verifieras tjänster används varje dag av tusentals personer och företag.

Qonsulta är nu på jakt efter kompetenta Account Managers som kommer att ansvara för att bredda kundstocken i kombination med att förvalta och generera merförsäljning på befintliga kunder. 

Som anställd på Verifiera sitter du centralt i stan på Östermalm med tillgång till fina förmåner. Du kommer att ingå i ett dynamiskt säljteam med fokus på att skapa långsiktiga och lönsamma affärer. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Account Manager är du resultatfokuserad och har en stark förmåga att skapa nya affärsrelationer. Du är en självgående passionerad säljare som har drivet och tålamodet att arbeta med längre säljprocesser samtidigt som du är en teamplayer som vill vara med och lyfta gruppen.

Rollen kräver att du är affärsmässig och pedagogisk i presentation mot kund vilket innebär att du har ett strukturerat och proaktivt arbetssätt. Din starka målmedvetenhet styr ditt sätt att agera och du behöver förstå vikten av att alltid kunna presentera den bästa lösningen för kunden.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med komplexa affärer.

Vad kan Verifiera erbjuda dig?

  • Möjlighet att få arbeta och utvecklas på ett marknadsledande företag.
  • Centralt kontor på Östermalm nära Djurgården.
  • Tillgång tjänstepension och privat sjukförsäkring.
  • Generöst friskvårdsbidrag.
  • Fast lön i kombination med ett attraktivt provisionssystem.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänsten innefattar fast lön plus provision.

Kontakt

Maila oss dina uppgifter till jobb@qonsulta.se så tar vi kontakt med dig!