Ledig tjänst

Mackmyra whisky söker en relationsskapande säljare med entreprenörsanda

Är du ute efter en säljroll där du får chansen att skapa relationer med spännande människor som älskar upplevelser och livets njutningar? Är du en person som prioriterar ditt arbete och letar efter en utmaning där du är villig att ge järnet, men även få möjlighet att sätta din egen prägel på tjänsten? Stämmer detta in på dig är du välkommen med din ansökan till tjänsten som regionsansvarig säljare på Mackmyra Whiskey, ett av världens främsta whiskeyvarumärken.

Mackmyra Svensk Whisky AB är Sveriges första whiskydestilleri och producerar sedan 1999 en innovativ single malt whisky. Deras whisky skapas av svenska råvaror och har genom åren vunnit ett stort internationellt erkännande. Bland annat utsågs Mackmyra till World distiller of the year 2015. Mackmyra Whisky befinner sig nu i en tillväxtfas med en växande hemmamarknad och internationell lansering.

Om tjänsten

Som säljare hos Mackmyra kommer du att driva din egen försäljning av Mackmyras berömda whiskyfat. Du kommer att lägga fokus på att bygga goda relationer med olika typer av samarbetspartners inom exempelvis företag, föreningar, barer, restauranger och eventföretag. För dessa kunder kommer ditt ansvar vara att arrangera events och whiskyprovningar. En naturlig del av arbetet kommer därför läggas på kvällar och helger. Ditt ansvar kommer också vara att driva försäljning mot lokala lager samt mässor i din region.

Eftersom stora delar av ditt jobb kommer vara på resande fot, kommer du få tillgång till en tjänstebil. Vi ser gärna att du som söker utgår ifrån Stockholm eller kringliggande ort.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har några års erfarenheter av försäljning. Det är fördelaktigt om du besitter en entreprenörsanda och förstår vikten av att ta eget ansvar och målmedvetet kunna driva igenom säljprocesser. Ingen tidigare erfarenhet av whisky krävs då Mackmyra kommer att lägga ner tid och fokus på att utbilda dig inom området. Däremot lägger vi stor vikt på din personlighet, ditt engagemang och driv.

Som person är du nyfiken och orädd och duktig på att skapa relationer med olika personlighetstyper med varierande befattningar. Du förstår vad god affärsmannaskap innebär och du är prestigelös, resultatinriktad samt kundorienterad med ett starkt varumärkesfokus. Du är väldigt självgående men även flexibel då ingen dag är den andra lik, där du själv får lägga upp dina dagar och ditt arbete.

Krav

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift, samt innehar B-körkort.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänsten innefattar fast lön plus provision.

Kontakt

Maila oss dina uppgifter till jobb@qonsulta.se så tar vi kontakt med dig!