Ledig tjänst

Sales executive till Xpeedio

Qonsulta har fått i uppdrag av Xpeedio att hitta en Sales Executive som är redo att ta nästa kliv i karriären och skapa nya framgångar. Xpeedio är ett spännande specialistbolag inom IT-infrastruktur som levererar högklassiga tjänster och resurser, alltid med en hög servicekänsla. Man har hjälpt företag med support, drift och utveckling sedan 2003 och är idag en av de ledande aktörerna.

Om tjänsten

I rollen som Sales Executive ligger ditt fokus på att skapa kontakt med nya kunder och få dem att förstå värdet och hur tidsbesparande det är att använda sig av Xpeedios IT-tjänster. Du kommer att arbeta självständigt under eget ansvar med stöd från försäljningschef och tekniker som hjälper dig genom hela säljprocessen. Arbetet sker mot hela den svenska marknaden och som Sales Executive blir du företagets ansikte utåt och ansvarar för att stärka varumärket ytterligare och fortsätta skapa kundupplevelser på hög nivå.

Vem är du?

  • Minst 1-2 års erfarenhet inom försäljning
  • Förmåga att kartlägga affärsmöjligheter och driva nykundsförsäljning
  • Stark målmedvetenhet

 

Xpeedio söker dig som brinner för affärsmannaskap, har en stark tro på dig själv och en positiv inställning till att alltid vilja utvecklas. För att bli framgångsrik i din roll ser vi gärna att du är social och har en stark förmåga att prospektera och kartlägga nya affärsmöjligheter. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete samt förstår vikten av att vara kundorienterad i alla moment för att kunna bygga långsiktiga relationer med dina kunder.

Det är meriterande om du har arbetat med liknande IT-tjänster tidigare men inget krav. Är din vision att arbeta för ett företag som ligger i framkant och satsar på tillväxt? Vill du bli en nyckelspelare och arbeta med Sveriges ledande tjänster inom IT-drift? Då är du personen vi söker - välkommen med din ansökan.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänsten innefattar fast lön plus provision.

Kontakt

Maila oss dina uppgifter till jobb@qonsulta.se så tar vi kontakt med dig!