Ledig tjänst

Sales Executive till Adoveo

Adoveo är ett expansivt företag som genom en egenutvecklad Saas-plattform har reformerat hela förfarandet med att skapa försäljningsdrivna marknadsföringskampanjer. Den unika tjänsten hjälper företag att ansluta sina kampanjer till Swish för att ta genvägen till försäljning och kapa de traditionella stegen mellan intresse och köp. Det finns ett mycket stort intresse för tjänsten och bara under det senaste året har Adoveo mångdubblat sin kundbas. Man jobbar idag mot flera olika segment och har kunder som t.ex. Pressbyrån, 7-Eleven, Arla, SAS och Cervera. Adoveo är baserat i Stockholm och har i dag ca tio anställda.

Om tjänsten

I rollen som Sales Executive kommer du att bli Adoveos ansikte utåt och ansvara för att försäljningen fortsätter att öka i samma expansiva takt och att positionen på marknaden ständigt flyttas fram. Du kommer att representera ett innovativt och spännande företag med en unik tjänst på marknaden vilket ger dig alla förutsättningar att bli framgångsrik men även uppskattad bland kunder.

Ditt fokus blir att sälja in tjänsten till nya kunder som till stor del kommer att bestå av starka och marknadsledande varumärken. Du kommer primärt att bearbeta marknadsavdelningar, där din genuina förståelse för kundernas affär och marknadskommunikation blir direkt avgörande för hur du kan öka kundernas intäkter genom att säljoptimera kampanjerna.

Som anställd på Adoveo sitter du centralt i stan på Mäster Samuelsgatan med tillgång till attraktiva kontorslokaler och förmåner. Du kommer att ingå i ett härligt och dynamiskt team där ledord som glädje, gemenskap och innovation genomsyrar kulturen.

Vem är du?

Vi söker dig som har en stark tro på dig själv och en positiv inställning till att alltid vilja utvecklas. Som person är du social, nyfiken och orädd.

För att lyckas i rollen som Sales Executive är du resultatfokuserad och har en stark förmåga att identifiera och prospektera nya affärsmöjligheter. Du är en prestigelös lagspelare som arbetar strukturerat, proaktivt och kundorienterat genom alla moment. Din starka målmedvetenhet styr ditt sätt att agera och du förstår vikten av att alltid kunna presentera den bästa lösningen för kund. Rollen kräver att du är affärsmässig och pedagogisk i presentation mot kund vilket betyder att du har arbetat med B2B försäljning tidigare.

Vi ser gärna att du har lätt för att kommunicera och etablera relationer med olika typer av människor. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänsten innefattar fast lön plus provision.

Kontakt

Maila oss dina uppgifter till jobb@qonsulta.se så tar vi kontakt med dig!