Jobba för Qonsulta

Spontanansökan

Att hitta en stabil och pålitlig arbetsgivare är inte alltid enkelt. Många gånger blir man lovad något som inte stämmer med verkligheten. Vi söker ständigt nya människor som vill starta eller komma vidare i sin karriär men framförallt vill utvecklas. Genom vår erfarenhet från flertalet branscher och tjänster hjälper vi dig att göra rätt karriärval. 

Vi söker dig som vill utvecklas inom försäljning, administration, support eller kundtjänst. Vi vill förenkla hela jobbsökarprocessen, så vi skippar CV:n i ett första skede för att istället lära känna dig som person, för att sedan matcha dina ambitioner med våra pågående och kommande uppdrag. Lämna dina uppgifter redan idag så kontaktar vi dig! 

Att vara konsult

Vi på Qonsulta erbjuder dig en marknadsmässig lön och schyssta villkor. Du ska fokusera på att vara vår och din egen ambassadör hos vår uppdragsgivare. 

Inför ett konsultuppdrag får du möjlighet till förberedelse och genomgång av arbetsuppgifter hos oss. Under ditt uppdrag har vi en löpande uppföljning för att säkerställa att du når dina mål och att du trivs. Efter avslutat uppdrag gör vi en utvärdering och går igenom ditt utvecklingsbehov för att ta oss närmre dina karriärsmål. Här kan du också erbjudas möjligheten att bli rekryterad direkt till uppdragsgivaren. 

Karriärspartner

Genom att vara konsult för oss erbjuder vi dig en karriärpartner i Qonsulta. Vi hjälper dig att antingen hitta ditt första jobb eller nästa kliv i karriären. Vad ska man tänka på kring ett intervjuförfarande? Vi vet och vi förbereder dig noggrant så att du kan marknadsföra dina egenskaper. Vad händer om man kör fast på jobbet? Då är man ett samtal ifrån oss på Qonsulta som bistår med coachning och tips. Vi har själva gjort den resan och vet vad som krävs för att du ska ta dig framåt i utvecklingen och nå dina mål.