Ledig tjänst

Regent söker IT-säljare

Regent är ett värderingsstyrt och snabbväxande IT-konsultföretag. Bolaget fokuserar på leveranser av hela utvecklingsteam med filosofin att hög kompetens ger bäst kvalitet och time to market.Hos Regent är viktigt att ha roligt ihop. Det ska inte gå en dag på kontoret utan att man får sig ett gott skratt. Dessutom gör man också roliga saker ihop även utanför kontorstid. Allt från goda middagar till utlandskonferenser. Regents fokuserar på att bygga en sund företagskultur med hög medarbetarnöjdhet vilket har gjort att bolaget har utsetts till Sveriges bästa arbetsplats enligt Great Place To Work och har högst medarbetarnöjdhet i hela Europa.

Om tjänsten

Som säljare på Regent har du främst två arbetsuppgifter.

• En av Regents konsulter behöver nytt uppdrag: Din uppgift är då att genom ditt och bolagets nätverk hitta ett nytt uppdrag åt denna konsult. Det kan handla om att kontakta befintliga kunder och stämma av deras behov. Om du inte hittar något hos befintliga kunder kan du behöva gå utanför nätverket och hitta öppningar hos nya kunder, alternativt gå genom konsultmäklare som ett sista alternativ.

• En av Regents kunder efterfrågar en konsult: Då är det upp till dig att kolla internt om bolaget har någon konsult som passar för uppdraget. Om det inte finns någon sådan konsult behöver du arbeta aktivt med att hitta en underkonsult som Regent kan sälja in på uppdraget.

Som IT-säljare kommer du att arbeta med flera kollegor som har liknande arbetsuppgifter som dig. Teamet hjälper varandra när det behövs. Utöver de som sitter på kontoret är det ungefär 80 konsulter ute i olika uppdrag.

Vem vi söker

För att leverera på dessa uppgifter är det meriterande om du har 2 års erfarenhet inom IT-försäljning. Du är bekant med de flesta IT-begreppen som React, Node, Javascipt, Typescript, .Net och Java för att förstå vad det är kunderna efterfrågar. Du kan även läsa en konsults profil och se om denne uppfyller kundens krav.

Vi tror att du är en ambitiös säljare som vill ta nästa steg i karriären och kommer med en härlig energi för uppgiften. Du har tidigare erfarenhet av B2B och är bekväm i mötet med beslutsfattare och har förmågan att arbeta strukturerat, proaktivt och kundorienterat genom alla moment. Din starka målmedvetenhet styr ditt sätt att agera och du förstår vikten av att alltid kunna presentera den bästa lösningen för kund.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänsten innefattar fast lön plus provision.

Kontakt

Maila oss dina uppgifter till jobb@qonsulta.se så tar vi kontakt med dig!