Ledig tjänst

Försäljningsdriven talang till Sveriges största B2B mediahus

Är du intresserad av att arbeta med försäljning på ett av Nordens största mediahus som engagerar tusentals läsare och företag varje vecka? Då är du varmt välkommen med din ansökan till rollen som ansvarig säljare på Nordiske Medier.

Nordiske Medier är ett heltäckande, producerande mediahus med 50 olika branschvarumärken – både digitalt och i print. I nära dialog med det nordiska näringslivet levererar varje dag kunniga journalister kvalitetsjournalistik till beslutfattare och professionella inom respektive verksamhetsområde. Portföljen är bred och man bevakar bland annat branscher som mode, motor, mat, nordisk design, detaljhandeln och ett antal andra specifika branscher.

Nordiske medier arrangerar även hundratals seminarier, utbildningar, awards, mässor och evenemang varje år. Man har idag ca 200 medarbetare på olika kontor runt om i Norden och huvudkontoret ligger i danska Ålborg.

Vad innebär rollen som säljare

Som säljare på Nordiske Medier kommer du att ingå i ett dynamiskt säljteam där din främsta uppgift blir att hjälpa kunder att få tillgång till relevant journalistik och digitala artiklar inom kundernas egna bransch. Du kommer att kartlägga nya affärsmöjligheter i kombination med att bearbeta befintliga kunder kontinuerligt.

Ditt arbete kommer att vara stimulerande och framför allt roligt då du får möjlighet att representera flera starka varumärken och göra affärer med framstående företag inom näringslivet. Succesivt kommer du att bredda din kundstock och öka ditt förtroende hos kunderna vilket kommer att stärka din position och möjliggöra vidare karriärsmöjligheter inom koncernen. Du erbjuds en bra fast lön med provisionsmöjligheter.

Vem vi söker

Med placeringsort i Solna söker vi nu en medarbetare som kan fortsätta bidra till den positiva resultatutvecklingen på Nordiske Medier och bli en viktig spelare i ett framgångsrikt team. Du är en orädd person med mycket energi och ett stort eget driv. Du tycker om att jobba med flera projekt parallellt och att ha många kontaktytor såväl externt som internt. Det viktigt att du är strukturerad och ordningsam eftersom du har ett eget budget- och resultatansvar.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänsten innefattar fast lön plus provision.

Kontakt

Maila oss dina uppgifter till jobb@qonsulta.se så tar vi kontakt med dig!