Ledig tjänst

Försäkringssäljare till framgångsrika Allabrf

Vill du jobba som säljare med försäkringslösningar och axla en viktig roll i ett redan framgångsrikt startupbolag? Här erbjuds du en roll med flertalet utvecklingsmöjligheter och stort eget ansvar. 

Allabrf utvecklar digitala och innovativa tjänster för bostadsrättsföreningar, och man har sedan starten 2015 haft en framgångsrik resa framåt vilket har positionerat företaget som en av de marknadsledande aktörerna idag.

På Allabrf har man en genuin och välmående företagskultur där man lägger stor vikt på att ha högt i tak och det sociala umgänget i kombination med en stark framåtanda och teamkänsla. Man stöttar och hjälper varandra i organisationen för att tillsammans kunna prestera på högsta nivå och stärka sin position ytterligare genom att alltid ha kunden i fokus. Företaget har idag 20 anställda i Stockholm.

Är du en ambitiös, positiv och lösningsorienterad säljare med mycket energi som tycker om att vara företagets ansikte utåt och skapa kundupplevelser på hög nivå, varmt välkommen med din ansökan.

Om tjänster

I rollen som försäkringssäljare ansvarar du för att sälja försäkringslösningar mot bostadsrättsföreningar. Du bygger din egen kundportfölj genom att ta action på kalla och ljumna leads. I själva försäljningsprocessen får du som säljare fullmakt för bostadsrättsföreningarna för att ta in offerter från olika försäkringsbolag, på så vis skapar du värde för både försäkringsbolagen och för dina kunder. Försäkringstjänsten är kostnadsfri för kunden, vilket gör den lättsåld.

Du ses som en specialist i denna roll, snarare än en generalist, då du har en mycket god inblick i hur kundernas behov ser ut samt hur de bäst matchas. Du har i rollen eget resultatansvar med budgetmål som du själv är med och påverkar.

Din profil

  • Minst 1-2 års erfarenhet inom försäljning.
  • Du gillar mycket kundkontakt och att arbeta kundorienterat.
  • Drivs av att tjäna mycket provision och att få en snabb karriärsutveckling.
  • Erfarenhet inom försäkringsbranschen är meriterande. 

 

För att trivas i rollen ser vi att du motiveras av att göra affärer samt alltid ha ambitionen att hjälpa kunderna på bästa sätt. Du har en god kommunikativ förmåga och bra i sociala situationer. Eftersom ditt mål är att skapa affärer räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill. När du säljer är du övertygande och har förmågan att påvisa den positiva påverkan som din specifika tjänst kan åstadkomma för kundens verksamhet. Du är kreativ och strävar efter att finna nya metoder för att förbättra ditt sälj och nå dina uppsatta mål.

Vad erbjuder Allabrf

  • Möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt och spännande start-up på bostadsmarknaden. 
  • En vardag med stor frihet och högt i takt.
  • Mycket goda utvecklingsmöjligheter och interna karriärvägar i samband med bolagets tillväxt. 
  • Regelbundna teamaktiviteter.
  • Fast lön + provision och förmåner.
  • Ett öppet kontorslandskap på en attraktiv adress mitt i Sturegallerian, Stockholm.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänsten innefattar fast lön plus provision.

Kontakt

Maila oss dina uppgifter till jobb@qonsulta.se så tar vi kontakt med dig!