Ledig tjänst

Vill du sälja och projektleda fiber - framtidens digitala infrastruktur

Söker du en arbetsplats med god stämning och utveckling? På Bafob Mark har du möjlighet att så väl främja din kompentensutveckling, samt Sveriges utveckling inom digital infrastruktur.

Bafob Mark har ett viktigt uppdrag att utföra när det gäller att förse Sverige med fiber och det är viktigt att man lyckas förklara för landets fastighetsägare hur viktigt det är med fiber. Bafob Mark utgår idag från Stockholm men är verksamma över hela landet tillsammans med olika uppdragsgivare som har lagt ut projekt på dem.

Bafob Marks största samarbetspartner expanderar kraftigt. En stor del av deras uppdrag hos dem innebär att säkerställa att samtliga fastighetsägare i deras områden har fått all nödvändig information för att bidra till att uppnå regeringens bredbandsmål - att hela landet ska ha tillgång till snabbt bredband år 2025. Sverige behöver fiber och Bafob Mark vill anställa fler kollegor för att lyckas med detta.

Hur är det att jobba som säljande Projektledare?

Du får vara en del av ett framgångsrikt team som bygger framtidens digitala infrastruktur – fiber! Internet genom fiber utgör en stor samhällsnytta för vårt land så du kommer att bidra till att berika människor och företags vardag genom att möjliggöra för dem att få ta del av detta.

Din del i det hela kommer vara att:

 • Representera ett av Sveriges största nätägare inom fiberoptik
 • Genomföra redan inbokade möten hemma hos privatpersoner på landsbygden
 • Informera om vilka fördelar en fiberinstallation för med sig när de väljer att investera i sin fastighet
 • Ansvara för egna geografiska områden och säkerställa att försäljningsmålen uppnås

Vem behöver du vara för att trivas i rollen?

 • Du är lösningsorienterad och socialt kommunikativ
 • Du drivs av försäljning och är målmedveten, samt strukturerad
 • Du är en teamplayer och har lätt att skapa förtroende hos andra människor
 • Du har körkort och tillgång till bil och trivs med att vara på resande fot under veckorna
 • Att alltid agera och framstå som professionell är mycket viktigt för dig
 • Du uppskattar flexibiliteten att få planera och organisera dina dagar själv
 • Du ser fördelen i att få lite sovmorgon ibland för att kunna ha dina möten på kvällstid

 

Utöver en dynamisk och utvecklande arbetsplats med framåtanda så erbjuds du den utbildning du behöver, spännande säljtävlingar med generösa priser och ett förmånligt löneavtal med grundlön samt provision. Veckan inleds alltid tillsammans på kontoret i Solna där det bjuds på frukost och efter det åker alla ute i sina respektive områden.

Fiber kommer spela en ännu större roll i människors liv framöver. Det är så mycket mer än att surfa och streama. Det kommer kunna ha en avgörande roll för att kunna ha vård i hemmet, arbeta eller studera på distans och om du tycker att det är spännande att få vara en del av att möjliggöra detta för människor så ska du absolut höra av dig till oss nu direkt.