Ledig tjänst

Ta nästa steg som Account Manager på framgångsföretaget Verifiera

Nu har du möjlighet att söka tjänsten som Account Manager på Verifiera – ett företag som satsar framåt och erbjuder Sveriges ledande tjänst inom onlinebaserade bakgrundskontroller.

Verifiera hjälper Sveriges ledande bolag med att effektivt utföra olika bakgrundskontroller via webbaserade verktyg och tjänster. Deras företagstjänst är unik på den svenska marknaden och vänder sig till framför allt till storbolag inom rekrytering, sjukvård och bankväsendet. Verifieras tjänster används varje dag av tusentals personer och företag.

Qonsulta söker nu en Account Managers som kommer att ansvara för att bredda kundstocken i kombination med att förvalta och generera merförsäljning på befintliga kunder. Som anställd på Verifiera sitter du centralt i stan på Östermalm med tillgång till fina förmåner. Du kommer att ingå i ett dynamiskt säljteam med fokus på att skapa långsiktiga och lönsamma affärer.

Vem är du?

Verifiera söker nu en driven och noggrann medarbetare som sätter kunden i fokus och har erfarenhet av försäljning B2B, men är nu redo för en större utmaning.

Du är idag van att kontakta beslutsfattare (VD, HR-direktör, affärsområdeschefer) och har ambitionen att ta nästa steg inom företagsförsäljning. På Verifiera ingår du i en gemenskap bestående av 15 personer varav säljteamet är 6 personer idag.

Med en växande marknad där varje enskild kund har olika mål och ambitioner så krävs det att du är en lyhörd och lösningsorienterad säljare. Verifiera arbetar med komplexa lösningar och för de största bolagen är lösningarna individuellt anpassade och säljcykeln varierar från ett par månader till ett par år. Här bygger du upp ditt egna affärsnätverk för framtiden inom flera olika branscher och du för en dialog med befattningar inom både HR och säkerhetsavdelningar. Det löpande försäljningsarbetet innefattar nykundsförsäljning och merförsäljning på befintliga kunder i din portfölj, prospektering, kundmöten samt digitala demonstrationer. Du hjälper dina kunder över lång tid och är deras primära kontaktyta.

Vill du ta chansen och vara med och förändra hur Sveriges företag ser på bakgrundskontroller? Gillar du resan tillsammans med kunden, från första kontakt till avslut för att sedan utveckla kunden under årens lopp? Har du fingertoppskänsla när det gäller exceptionell service mot kund, men även besitter säljinstinkten för att stänga affärer? Är du social, framåt och positiv? Vi ser att du är analytiskt lagd med bra arbetsmoral och ställer kundens behov i centrum.

Om du ser dig själv passa in i denna roll så är du varmt välkommen att söka så snart som möjligt då löpande intervjuer sker. Om du inte har erfarenhet inom B2B men trots allt känner att du verkligen vill jobba hos Verifiera, vänligen motivera varför i ett personligt brev.

Meriterande erfarenheter

 • Minst 2 års erfarenhet inom B2B-försäljning med goda resultat.
 • Duktig på att boka och genomföra kundmöten.
 • Erfaren användare av CRM-system.
 • God vana av att uppnå KPI- & budgetmål.
 • Förstår värdet i givande affärsrelationer.
 • Affärstänkande och självgående.

Vad kan Verifiera erbjuda dig

 • Möjlighet att få arbeta och utvecklas på ett marknadsledande företag.
 • Centralt kontor på Östermalm nära Djurgården.
 • Tillgång tjänstepension och privat sjukförsäkring.
 • Generöst friskvårdsbidrag.
 • Fast lön i kombination med ett attraktivt provisionssystem.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.

Kontakt

Maila din ansökan till jobb@qonsulta.se så kommer vi på Qonsulta att kontakta dig inom kort!