Ledig tjänst

Allabrf söker Account Manager med ansvar mot bostadsbranschen

Allabrf utvecklar digitala och innovativa tjänster för bostadsrättsföreningar och man har sedan starten 2015 haft en framgångsrik resa framåt vilket har positionerat företaget som en av de marknadsledande aktörerna idag.

På Allabrf strävar man efter att ha en öppen företagskultur där det sociala umgänget är viktigt samtidigt som alla tar sina arbetsuppgifter på stort allvar. Ambitionen, olikheterna och samhörigheten gör hela teamet till ett högpresterande team som trivs och har roligt tillsammans. Allabrf befinner sig i en tillväxtfas och det viktigt att man tycker om att arbeta i en föränderlig organisation. 

Vi söker dig som vill bli en del av Allabrfs tillväxtresa och uppstarten av ett nytt affärsområde som riktar sig direkt mot viktiga beslutsfattare inom bostadsbranschen.

Rollbeskrivning

I denna viktiga roll kommer du bli ansvarig för att sälja och upprätta samarbeten med två typer av betydelsefulla aktörer på marknaden för bostadsrättsföreningar - bostadsutvecklare och ombildningskonsulter.

Syftet med dessa samarbeten är att få ta över den ekonomiska förvaltningen i samband med nya bostadsprojekt och nybildade bostadsrättsföreningar. Allabrf ser en stor fördel med att i ett tidigt skede bli självklar leverantör och partner till dessa aktörer och kommande projekt genom en strategisk bearbetning och relationsskapande B2B försäljning.

Du kommer att kunna erbjuda kunderna attraktiva och kvalitetssäkrade tjänster och det är viktigt att du har en förmåga att kunna kartlägga och bearbeta rätt beslutsfattare. Du kommer succesivt att kunna utveckla rollen och hela affärsområdet i takt med att kundstocken och förtroendet för dig ökar. Det finns en otrolig potential i denna tjänst och en betydande utväxling i försäljningen som är svår att ens estimera. 

Din profil

Vi ser gärna att du har några års erfarenheter av försäljning och det är väldigt fördelaktigt om du har tidigare arbetat inom bostadsbranschen och har en förståelse för kundernas utmaningar på djupet. Det är även gynnsamt om du besitter en entreprenörsanda och förstår vikten av att ta eget ansvar och målmedvetet kunna driva igenom säljprocesser.

Som person är du nyfiken och orädd och duktig på att skapa relationer med olika typer av människor med varierande befattningar. Du drivs av framgångar och är en person som inte ger sig trots motgångar.

  • Minst 3-5 års erfarenhet av försäljning. 
  • Meriterande med en bakgrund från bostadsbranschen.
  • Målmedveten, relationsskapande och ihärdig.

Vad kan Alla BRF erbjuda dig

  • Bra fast lön i kombination med ett attraktivt provisionssystem.
  • Arbeta med tjänster som är attraktiva och kvalitetssäkrade.
  • Stor frihet och högt i tak.
  • Möjlighet att arbeta på ett marknadsledande företag med goda utvecklingsmöjligheter.
  • Kickoffer och kollegor med bra sammanhållning som stöttar varandra i arbetet.
  • Centralt kontor i Sturegallerian med öppet kontorslandskap.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänsten innefattar fast lön plus provision.

Kontakt

Maila oss dina uppgifter till jobb@qonsulta.se så tar vi kontakt med dig!