Ledig tjänst

Senior Account Manager till expansiva Carotte Group

Carotte Group är en framgångsrik koncern med en anrik historia som under ett och samma tak tillhandahåller catering, event, bemanning och mycket mer. Bolaget grundades 1982 som ett cateringföretag och man har genom åren breddat sitt utbud med Facility Services och erbjuder idag en heltäckande leveranskedja av kvalitativa produkter och tjänster för arbetsplatsen.

Carottes drivkrafter är kvalitethöjd, kreativitet och att upprätthålla en servicenivå som alltid överträffar kundernas förväntningar. Oavsett om det handlar om ett smakfullt event, servicepersonal eller att leverera förstklassig catering till både vardag och fest.

De senaste fem åren har Carotte genom nya ägare förnyat organisationen och adderat fyra nya bolag vilket gör att koncernen idag består av totalt fem bolag – Catering, Deli, Event, Housekeeping och Staff. Carotte är en i expansiv fas vilket resulterat i att man vunnit marknadsandelar och man kommer under 2022 kommer att tredubbla omsättningen från föregående år. Som ett led i denna satsning rekryterar nu Carotte en Senior Account Manager som ska lyfta företaget ytterligare och på sikt få möjligheten att ta över rollen som försäljningschef.

Carotte har idag 55 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om tjänsten

I denna roll får du en fantastisk möjlighet att ta del av Carottes expansiva resa och växa tillsammans med företaget. Arbetsuppgifterna innefattar allt från prospektering och mötesbokning till att vårda befintliga kundrelationer. Du kommer att arbeta upp din egen kundstock, ansvara för egen budget och kontinuerligt utveckla samarbetet med nyvunna kunder. För rätt person finns ingen begränsning på hur långt du kan utvecklas inom bolaget på sikt.

Du kommer få en gedigen onboardingprocess och arbeta tätt med försäljnings- samt koncernchef, med ambitionen att du ska få de bästa möjliga förutsättningarna att lyckas. Carottes ambition med denna rekrytering är att du på relativt kort sikt ska växa in i en ansvarsroll för att leda ett helt team av säljare och nå nya nivåer av resultat.

Vem söker vi

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av B2B försäljning med goda resultat. Du har tidigare erfarenhet av att bedriva kundorienterad försäljning mot uppsatta mål och motiveras av att få komma i kontakt med nya människor och kunder. Din starka målmedvetenhet styr ditt sätt att agera och du behöver förstå vikten av att alltid kunna presentera den bästa möjliga lösningen för kunden.

Det är viktigt att du är trygg i dig själv och utstrålar trygghet för kunderna och att du är en person som prioriterar ditt arbete och gläds åt framgångar. Du är inställd på att ta nästa steg in i ett spännande dynamiskt bolag med stora utvecklingsmöjligheter och du tycker om att bidra med härlig energi. 

För att trivas i rollen tror vi att du är en teamplayer som drivs av att hela tiden utvecklas och inser det långsiktiga värdet i att alltid leverera den bästa servicen till kunderna.

Din profil

  • Framgångsrikt har arbetat med tjänsteförsäljning B2B.
  • Har lätt för att skapa nya relationer, är självgående och resultatorienterad.
  • Erfarenhet från Facility Management, event och/eller catering är meriterande.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vad kan Alla Carotte erbjuda dig

  • Bra fast lön i kombination med ett attraktivt provisionssystem utan tak.
  • Arbeta med kvalitativa tjänster som skapar förstklassiga upplevelser för företag.
  • Få möjlighet att arbeta på ett expansivt företag med väldigt goda utvecklingsmöjligheter.
  • Pensionplan enligt ITP1.
  • Tillgång till förmånliga luncher i Carottes egna restauranger.
  • Anställda får 30% rabatt på Carottes tjänster.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänsten innefattar fast lön plus provision.

Kontakt

Maila oss dina uppgifter till jobb@qonsulta.se så tar vi kontakt med dig!