Ledig tjänst

Projektledande mötesbokare till Cresnia

Cresnia är fastighetskonsulten som är specialist på kommersiella fastigheter. Företaget grundades 2009 och har sedan dess förhandlat över 400 hyresavtal, vilket resulterat i en genomsnittlig hyresbesparing på 15 % och bättre avtal för kunderna. Tjänsterna innefattar allt från fastighetsrådgivning, omförhandling av befintliga avtal, hjälp med lokalsök och flyttprojektledning. Cresnia tar totalansvar för hela processen så att kunderna tryggt kan ägna sig åt sin kärnverksamhet.

Cresnia har haft en fin utveckling senaste åren och har hjälpt kunder från det lilla familjeföretaget till svenska och internationella börsbolag. Som ett steg i den fortsatta utvecklingen söker man nu en ny medarbetare som ska lyfta företaget ytterligare.

Om tjänsten

Din främsta uppgift blir att kartlägga och identifiera nya affärsmöjligheter och boka upp möten med nyckelpersoner hos kunder du prospekterar. Du kommer att kontakta nya och befintliga kunder främst inom Stockholmsregionen för att berätta om Cresnia och värdet av deras win-win tjänster.

Du kommer även i inledningsfasen vara involverad i de projekt du tar in för att säkerställa överlämning och kvalité i projektet. Cresnia verkar på en komplex marknad som innebär affärer med både korta och långa ledtider vilket kräver att man arbetar med kontinuerliga uppföljningar och kundanpassade processer under den tid som krävs för att nå framgång.

Vem söker vi

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning samt telefonvana, men vi kommer att lägga en stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen behöver du vara driven, ihärdig, strukturerad och ha förmågan att kunna kommunicera socialt med kunder.

Du känner dig bekväm med att etablera nya kontakter och eftersom som du kommer kontakta personer i ledande positioner och i ledningsgrupper behöver du ha ett seniort och förtroendeingivande tillvägagångssätt och vokabulär. Din inre drivkraft är din främsta egenskap och du har ett glatt och positivt synsätt som smittar av sig till både kunder och kollegor.

På Cresnia kommer du att få ta ett stort eget ansvar och det finns väldigt goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Din profil

  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med uppsökande försäljning/kundkontakt via telefon.
  • Resultatorienterad och stor drivkraft.
  • Ihärdig och envis.
  • Trivs med att jobba på ett mindre bolag med snabba beslutsvägar.
  • Meriterande om du har arbetat inom fastighetsbranschen tidigare.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänsten innefattar fast lön plus provision.

Kontakt

Maila oss dina uppgifter till jobb@qonsulta.se så tar vi kontakt med dig!