Ledig tjänst

Business Manager till Tingent 

Vill du få in en fot i IT-konsultbranschen där du får möjligheten att arbeta med stora och välkända företag så som Spotify och Klarna? Trivs du med högt tempo och drivs av att bygga starka kundrelationer? Då är rollen som Business Manager hos Tingent rätt steg för dig! 

Information om tjänsten

Qonsulta söker för Tingents räkning en Business Manager. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Qonsulta och att du anställs direkt hos Tingent. Du kommer bli en del av ett härligt gäng som älskar sitt jobb och som alltid är på jakt efter att stänga nästa affär och fira det såklart. Givetvis är det minst lika viktigt med den sociala samhörigheten och att få hänga med sina kollegor därav kan du förvänta dig en och annan aktivitet som till exempel utomlandsresor med hela företaget. 

Arbetsuppgifter

I rollen som Business Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att stötta säljorganisationen på affärsområdet Large Enterprise med koordinering och hantering av inkommande uppdrag från start till mål. Här ligger kundrelationer alltid i fokus och i rollen kommer du att få upplärning, stöttning och utbildning för att lyckas. 

Du kommer bland annat att: 

  • Hantera/ mottaga inkommande förfrågningar från ramavtalskunder
  • Administrera inkommande uppdrag i Tingents interna system 
  • Ha dialoger med inköpare och linjechefer gällande inkommande uppdrag
  • Skicka in och offerera konsulter samt följa upp detta
  • Boka intervjuer och följa intervjuprocessen till beslut 
  • Hantera avtal gällande konsulter

Vi söker dig som:

Drivs av att göra affärer och som tar initiativ till att genomföra aktiviteter som påverkar ditt och organisationens långsiktiga resultat. Du är helt rätt för rollen som Business Manager om du har en god affärsmässighet och förmåga att skapa relationer. 

Vi ser gärna att du är strukturerad och har förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt. Du har troligtvis tidigare erfarenhet från något typ av service där du har fått användning av din förmåga av att ta egna initiativ och ansvar. 

För tjänsten är det även ett måste att du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Tingent erbjuder en möjlighet för dig som vill få en fot in i IT- konsultbranschen. Här blir du en del av Sveriges trendigaste IT-konsultbolag med rätt utbildning och utveckling! 

Ansökan 

Urval och intervjuer sker löpande.
Omfattning: Heltid 
Anställningsform: Tillsvidareanställning