Ledig tjänst

Partner Relations hos Tingent

Qonsulta har fått i uppdrag från Tingent att hitta en affärsdriven relationsbyggare som tidigare gärna jobbat med rekrytering inom IT. I den här rollen behöver du kunna särskilja dem olika programspråket för att snabbt och enkelt kunna förstå kunds kravprofil.

Om företaget

Tingent är en snabbväxande byrå som ägnar sig åt att matcha världens bästa talanger med ledande teknikföretag, för tillväxt och utveckling. Rätt person för rätt uppdrag – varje gång.
Hos Tingent är det viktigt att varje individ på företaget utvecklas och känner att man trivs. Därför är också den sociala samhörigheten viktig och du kan förvänta dig en hel del roliga aktiviteter som också kan inkludera roliga utlandsresor. Det är viktigt att fira framgång. 

Arbetsuppgifter

I rollen som Partner Relations kommer du att ingå i ett framåtlutat team som drivs av att stänga affärer och har många bollar i luften samtidigt. Du kommer i rollen att främst fokusera på att bygga och underhålla de relationer som finns i Tingents nätverk, samtidigt som du är skicklig på att utöka ditt redan befintliga nätverk inom tech.
Du förväntas att ha en förkunskap kring vad som särskiljer de olika programspråken för att snabbt och effektivt kunna hänvisa rätt typ av kandidat till rätt typ av uppdrag, vid förfrågan. Därför är det viktigt att du hela tiden jobbar proaktivt med de tech-talanger du kommer i kontakt med. Därför ser vi gärna att du har jobbat som antingen researcher eller rekryterade inom IT tidigare.

Vi söker dig som:

Är resultatfokuserad, initiativtagande och har en stark förmåga att skapa nya relationer, både mot kandidat och kund. Din målmedvetenhet styr ditt sätt att agera och du behöver förstå vikten av att alltid presentera den bästa lösningen för kund. Du är en god lagspelare som kan ta stort ansvar då du kommer att arbeta i ett team där du utgör en viktig del. Därför behöver du vara saklig och pedagogisk i ditt förhållningsätt mellan kund och kandidat, vilket innebär att du arbetar strukturerat och proaktivt.