Anlita oss

Hur kan vi göra skillnad hos er?

Vi ställer höga krav på våra konsulter oavsett vilket område det gäller eller kompetens ni behöver. Att anlita Qonsulta innebär alltid en trygghet för er som kund. Vi ser till att ni spar tid och pengar genom att låta oss ansvara för att ta fram rätt person som vill och kan göra skillnad. Vi ser även till att hela flödet under processen flyter på smidigt, allt ifrån behovsanalys och kravprofil till val av kandidater och uppföljning. 

Hyra in en framtida rekrytering

Oavsett om du behöver hjälp med flera tillsättningar eller en hyra in en specialist så har vi erfarenheten och nätverket som krävs för att ni ska känna er trygga. Att göra en felrekrytering kan vara både kostsamt och tröttsamt. Vi jobbar proaktivt och har en ständigt återkommande dialog med våra kandidater för att kunna tillgodose behovet när det uppstår. Det skapar oss en rörlig kandidatbank för att kunna erbjuda dig som kund en snabb och kvalitativ process. 

Genom att hyra in rätt kompentens via Qonsulta får ni under en tidsbestämd period lära känna oss och vår konsult på ett personligt och yrkesmässigt plan, för att sedan få möjligheten att ta över anställningen.

Klicka på rutan för kontakt eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

Namn

E-post

Telefonnummer

Företag

Meddelande